Haberler

Kars'ta Karlı 23 Nisan

Kars'ta karlı 23 Nisan Kars'ta kar yağışı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu'na alındı.

Kars'ta karlı 23 Nisan

Kars'ta kar yağışı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu'na alındı.

Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk konulması sırasında başlayar kar yağışı yüzünden öğrenciler fazla bekletilmeden törene geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından çelenk sunuldu ve İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonuna geçildi.

Fevzi Paşa Ortaokulu öğrencilerinden Özgür Azer Alsanç ve Nazlıcan Yüce'nin günün anlam ve önemini belirtir konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Törende, 23 Nisan koşusunda dereceye girenlere ödülleri Vali Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay tarafından verildi.

Törende GAMP İlkokulu'ndan Halil İbrahim Can 'Dünya çocuk Bayramı', Melisa Uykutalp ise '23 Nisan' adlı şiirleri okudular. Ziya Gökalp İlk ve Ortaokulu'nun Kafkas Halk Oyunları gösterisi, Özel Çelik Başarı İlk ve Ortaokulu'nun Bayrak Gösterisi, Atatürk İlkokulu sgösteri grubunun dansı ve Gül Ahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik sunumu yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aytemiz 23 Nisan Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title