Haberler

Kars'ta "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" Kararları

Kars'ta, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Kağızman ve Sarıkamış ilçelerindeki bazı bölgeler Bakanlar Kurulunca "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Kars'ta, bölücü terör örgütüne karşı yürütülen askeri operasyonlar nedeniyle Kağızman ve Sarıkamış ilçelerindeki bazı bölgeler Bakanlar Kurulunca "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edildi.

Kars Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, bölücü terör örgütüne karşı Kars Valiliği koordinatörlüğünde icra edilecek askeri operasyonlarda, sivil vatandaşların zarar görmemesi için Kağızman ilçesi Çemçe-Madur ile Sarıkamış ilçesi Boyalı Ormanları bölgesinin, Bakanlar Kurulu kararıyla ile 1 Mart 2016 tarihine kadar "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca daha önce valilik kararıyla "geçici askeri güvenlik bölgesi" ilan edilen Selim ilçesi Bozkuş-Akçakale ile Sarıkamış ilçesi Karanlık Dere ve Keklik Deresi bölgelerinde 2 Ekim itibarıyla 15 günlük süre uzatımına gidildiği  belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Sarıkamış Kağızman Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title