Haberler

Kars'ta Ermeni Katliamları Konulu Konferans ve Sergi

Kars Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı “Ermenilerin Yaptıkları Türk Katliamları” adı altında konferans ve resim sergisi düzenledi.

Kars Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı "Ermenilerin Yaptıkları Türk Katliamları" adı altında konferans ve resim sergisi düzenledi.

Kars Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı tarafından Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlen konferansta, Ermenilerin yaptıkları Türk katliamları masaya yatırıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Azerbaycan Milli Marşı'nın okunmasının ardından açılış başlayan konferansın açılış konuşmasını Kars Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Mustafa Canbey yaptı.

Daha sonra söz alan Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Yaşar Kop, Ermenilerin yaptıkları Türk katliamlarını anlattı.

Programa, Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, Kars Azerbaycan Başkonsolosluğu İdari İşler Müdürü Davut Gurbanlı, STK yöneticileri, hocalar ve çok sayıda öğrenci katıldı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azerbaycan Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title