Haberler

Kars'ta Bir Tır Dolusu Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Güncelleme:

Kars Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yürütülen kaçakçılıkla mücadele amaçlı faaliyetler kapsamında bir tırda 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'nce yürütülen kaçakçılıkla mücadele amaçlı faaliyetler kapsamında bir TIR'da kum çuvalları arasına zulalanmış 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

29 Haziran 2015 günü kente giriş yaparken durdurulan 74 plakalı TIR'da yapılan aramada, kum çuvalları arasına gizlenmiş vaziyette 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak R.M ve M.Ç isimli iki şüpheli yakalanarak, adli tahkikata başlandı. Bu olayla birlikte 2015 yılının ilk 6 ayında Kars'ta ele geçirilen kaçak sigara miktarı 492 bin 117 pakete ulaştı.

Emniyetten yapılan açıklamada, "Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden sigara kaçakçılığıyla mücadelemizin, kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title