Haberler

Kars Ölenlerin Kimlikleri Belirlendi

Kars- Ardahan karayolunda kaza: 6 ölü (3) Kars-Ardahan karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden ve yaralanan 19 kişinin kimlikleri belirlendi.

Kars- Ardahan karayolunda kaza: 6 ölü (3)

Kars-Ardahan karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden ve yaralanan 19 kişinin kimlikleri belirlendi.

Ardahan'dan Kars istikametine gelen Erkan Tikicileri'nin kullandığı 25 FL 520 plakalı otomobil ile Ardahan yönüne gitmekte olan Necdet Koç idaresindeki 75 AC 980 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören ve Susuz ilçesinden aldığı lise öğrencilerini 36 M 1153 plakalı minibüs ile Küçük Çatak köyüne götüren Erdoğan Gültekin, otomobillere çarpmamak için aracın direksiyonunu kırdı. Kontrolden çıkan minibüs yaklaşık 10 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada 75 AC 980 plakalı otomobilin sürücüsü Necdet Koç (30) ile aynı araçta bulunan Halime Koç (44), Mikail Şit (55), Naciye Şit (45), Eylem Şit (28), Emirhan Şit (3) hayatını kaybetti. Coşkun Koç (23) ile diğer otomobildeki Kars nüfusuna kayıtlı sürücü Erkan Tikicieri (36) ve Nevzat Taşkıran (38) yaralandı.

Şarampole devrilen öğrenci servisinde yaralanan 16 kişinin isimleri ise şöyle: Sürücü Erdoğan Gültekin (45), yolcular Ethem Mintaş (57), Halis Mece (53), Halis Mintaş (48) öğrenciler; Berfin Gültekin, Emine Gültekin, Gülsenem Gültekin, Duygu Mencik, Seçil Gültekin, Dilan Minkara, Selcan Meyan, Ayça Mintaş, Melike Merhan, Bahar Mintaş, İsa Merhan, Aynur Mençur.

Kaza sonrası Kars Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve Milli Eğitim Müdür vekili Omsun Urlunç yaralıları hastanede ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Vali Günay Özdemir, "Bugün maalesef Kars-Ardahan arasında üzücü bir kaza meydana geldi. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralıların durumu iyi. 3 araç kazaya karışmış durumda. Bunlardan biri öğrenci servisimiz. Öğrenci servisimiz diğer araçlara çarpmamak için yan yatmış. Öğrencilerimizde ciddi yaralanma yok. Hepsi şu anda gözlem altında ve hastanede tedavileri devam ediyor" dedi.

Milli Eğitim Müdür vekili Osman Urlunç ise, "Bugün hakikaten çok üzücü bir kaza oldu. Susuz ilçesinde lise öğrencilerini taşıyan ve Küçük Çatak köyüne minibüsün sürücüsü kazaya karışmamak için frene basınca yolunda kaygan olmasıyla şarampole yuvarlandı. 12 öğrencimiz yaralandı. Çok şükür öğrencilerden kaybımız yok. Hepsi şu anda hastanelerde tedavi altındalar. Hayati tehlikeleri yoktur. Hepsi taşımalı öğrenci. Kazada ölenlere Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum" diye konuştu.

Tedavileri süren öğrenciler kazayı hatırlamadıklarını bir anda aracın durduğunu fark ettiklerini söylediler. Bazı öğrencilerde, "Yolda arabalar kaza yapmıştı. Dolu yağdı, şoförde dengesini kaybedince araba kaydı" dediler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Coşkun Koç Ardahan Çatak Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title