Haberler

Kars Minibüsle Otomobil Çarpıştı: 7 Yaralı

Minibüsle otomobil çarpıştı: 7 yaralı Kars'ta yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk 7 kişi yaralandı.

Minibüsle otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Kars'ta yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1'i çocuk 7 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan 2 kişi güçlükle çıkarılırken, yaralılar ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 13.45 sıralarında merkeze 15 kilometre uzaklıktaki Mezra Köyü yakınlarında meydana geldi. Kars'tan Arpaçay İlçesi'ne bağlı Taşdere Köyü'ne yolcu taşıyan İlhan Akbulak yönetimindeki 36 M 8015 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Öztürk Güngör yönetimindeki 36 FS 433 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Öztürk Güngör ile yan koltukta oturan henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi araçta sıkıştı. Çevreden geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yöreni ambulanslar ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kars Belediyesi itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücü ile yanındaki kişiyi kısa sürede çıkarmayı başardı. Kazada otomobilde 1'i çocuk 3 kişi, minibüste ise 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. mniyet Müdürlüğü bölge trafik ile jandarma ekipleri de olay yerine gelerek geniş güvenlik önlemi aldı. Araç geçişleri tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, minibüsten yola iftar için aldıkları yiyecekleri savruldu. Ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title