Haberler

Kars Kara Saplanan Balıkçıları Vatandaşlar Kurtardı

Kara saplanan balıkçıları vatandaşlar kurtardı KARS'ın Selim İlçesi'nde balık tuttuktan sonra geri dönüş yolunda kara saplanan motosikletli balıkçı 2 kardeşi vatandaşlar kurtardı.

Kara saplanan balıkçıları vatandaşlar kurtardı

KARS'ın Selim İlçesi'nde balık tuttuktan sonra geri dönüş yolunda kara saplanan motosikletli balıkçı 2 kardeşi vatandaşlar kurtardı.

Selim ilçesi Tozluca Köyü mevkisi Karasu Çayına balık tutmaya giden İsa ve Hakan Demir kardeşler, 3 saat boyunca ağla balık tuttu. Dönüş yolunca yoğun kar yağışı nedeniyle Demir kardeşler motosikletleriyle mahsur kaldı. Demir kardeşlerin yardımına, yoldan geçen vatandaşlar koştu. Vatandaşlar motosikleti iterek İsa ve Hakan Demir kardeşlere yardımcı oldu. Demir kardeşler kendilerini kurtaran vatandaşlara teşekkür ettikten sonra torbalardaki balıkları motosikletteki heybeye doldurarakilçeye geldi. Balıkçı İsa Demir, "Balık tutmak için çaya inerken ayaklarımızla iz bıraktık. Sonra o iz karla kapanmıştı. Dönüşte motosikletimiz kara battı ve kaldık. 2 saat burada beklemek zorunda kaldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Demir İsa Demir Karasu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title