Haberler

Kars'ta Haziranda Yanan Soba Kaymakamı Şaşırttı

Güncelleme:

Kars Sarıkamış'ta vatandaşları ziyaret eden Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, haziran ayında evlerde soba yakıldığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Hamamlı köyünü ziyaret eden Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, girdiği evde yanan sobayı görünce şaşırdı.

"SOBALARI HİÇ KALDIRMIYORUZ"

Temmuz ayında da sobaların yanıp yanmadığını soran Kaymakam Karaman'a ev sahipleri, "Köyümüz özellikle gece ve sabah saatlerinde soğuk oluyor. Biz de sobaları hiç kaldırmıyoruz, yaz-kış hep yanıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf İzzet Karaman Sarıkamış Kars Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

analız:

anormal değilkı bız de gıresun un koyunde ağustos , eylul de vs onceden kuzıne yakıyırduk. yanma nedenı ısınma değil. yemek pişirme amaçlı da ondan.

22
3
yanıtYanıtla
mikelenjelo:

sana kalılıyorum rafael. bunu gibiisi yok yeryüzünde. mal işte

yanıt0
yanıt1
x:

Köylerde yemek yapmak için de yazın soba vs. yakılır. Evinin önünde yeri olmayan evin içinde yakar. Kaymakamın bunu bilmesi gerekirdi

13
8
yanıtYanıtla
x men:

salak salak konuşma yemek yapmak için yazın sıcağında evde soba mı yakılır kas kafalı

yanıt11
yanıt6
doğru:

Ancak yaşayan bilir kimse keyfinden soba yakmıyor. Yemek için soba yakıldığıda doğrudur.

yanıt3
yanıt0
MEHMET CEVAT:

ne bildisizlik ne soğuk hava sallamayın adamların ne gazı var ne tüpü yemekleri nasıl yapacaklar sanıyorsunuz ANADOLU köylerinin çoğu böyle zaten YOKSULLUK

19
0
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Onun icin ormandaki agaclari bilincsiz kesip isiniyorlar. Devletin mali deniz yemeyen domuz. Sen git Almanyada izinsiz agac kes bakalim ne oluyor.

yanıt1
yanıt0
aydın:

beyler çag atladık.

yanıt0
yanıt0
DİPLOMA, HER ZAMAN BİLGİ DEĞİLMİŞ..:

Yöneticilik yaptığınız bölgeyi bilmemek; bireysel bir eksiklik olduğu kadar kurumsal iflasın ifşasıdır. Meslekte 12. yılı (28. 07. 2004 mesleğe giriş) olan iyi eğitimli (üç dil biliyor) bir kamu görevlimiz. . Bu haber; hizmet içi eğitimin ne kadar gerekli olduğu ve ülkemizin görev ehli olmayanlar tarafından yönetildiğinin tarihsel bir belgesidir.

14
4
yanıtYanıtla
zonguldak kilimli:

yurdumun insani kars dogasi yemekleri kadar insanida misafir perverdir zonguldaktan karsa selam olsun

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title