Haberler

Kars Hasta Taşıyan Ambulans, Aniden Çıkan Otomobile Çarptı

Hasta taşıyan ambulans, aniden çıkan otomobile çarptıARDAHAN'dan aldığı hastayı ameliyat için Kars'a götüren 112 ambulansı, yola aniden çıkan otomobile çarptı.

Hasta taşıyan ambulans, aniden çıkan otomobile çarptı

ARDAHAN'dan aldığı hastayı ameliyat için Kars'a götüren 112 ambulansı, yola aniden çıkan otomobile çarptı. Kaza yapmamak için yaptığı fren asfaltta iz bırakan ambulansın sürücüsü, çarptığı otomobilin sürücüsü ile kavga etti.

Ardahan 112 Acil Serviste görevli sürücü Taner Kara yönetimindeki 75 BA 100 plakalı ambulans, bugün öğle saatlerinde Kars girişinde Ali Gaffar Okan Bulvarında tali yoldan çıkan Erol Uğurluel yönetimindeki 36 AG 839 plakalı otomobile arkadan çarptı. Yaklaşık 20 metre kadar fren izi asfaltta iz bırakan ambulans sürücüsü Kara, beklemeden yola çıkan sürücü Uğurluel ile tartıştı. Kısa sürede büyüyen kavgayı, olay yerine gelen polisler önledi. Safra kesesi ameliyatı olmak için Kars'taki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezine sevk edilen Yosma Acar, çağılan ikinci ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ambulans ile otomobilde bulunanların şok getirdiği kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ardahan Kars 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title