Haberler

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Susuz'da Muhtarlarla Biraraya Geldi

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Susuz’da muhtarlarla bir araya geldi.

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Susuz'da muhtarlarla bir araya geldi.

Susuz İlçe Tarım Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde Susuz Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kars İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Şube Müdürleri, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Atilla Başkurt, teknik personel ve köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Kars çiftçisine tarımsal ve hayvansal konularda en iyi şekilde hizmet etmek için teşkilat olarak bir takım projeler hazırlama çabasında olduklarını söyledi.

Düzgün, "Hizmet konusunda herkese İl Müdürlüğü olarak kapılarının açık olduğunu hatta bununla da kalmadıklarını her ay kurum amirleri ile beraber sorunları yerinde görüp sorunları çözmek için bizler sizin kapılarınıza kadar geleceğiz" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışmanın önemine vurgu yapan Düzgün, Kars tarımını üst seviyelere çıkarmak için makineleşmenin gerekli olduğunu muhtarlarında köylüsünü bu yönde teşviklere yönlendirmeleri gerektiğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından DAP ve Makine-Ekipman Destekleriyle ilgili konularda Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Ayhan Erginbay, Hayvan Sağlığı ve Hastalıkları ile ilgili konuda Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Reşat Tazegül, Bitkisel Üretim ve Tarımsal Desteklemelerle ilgili muhtarların yapması gereken uygulamalar konusunda Ziraat Mühendisi Bülent Aydın, 4081 sayılı Çiftçi Mallarını Koruma Kanunu Uygulaması ile İlgili olarak Ziraat Mühendisi Aysel Kaya, sunumlarını yapıtı. Sunumların ardından muhtarlarla fikir alış-verişinde bulunuldu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Düzgün Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title