Haberler

Kars Geceleri Işıl Işıl

ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, Kars merkez, ilçe ve köy genelinde yaklaşık 10 bin adet aydınlatma lambası monte ederek geceleri gündüze çevirdiklerini belirtti.

ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, Kars merkez, ilçe ve köy genelinde yaklaşık 10 bin adet aydınlatma lambası monte ederek geceleri gündüze çevirdiklerini belirtti.

Özellikle Kars şehir merkezinde geceleri aydınlatılmamış sokak ve cadde bırakmadıklarını ifade eden Gürel, araza ekipleri ve ilgili personelin mesai mevhumu gözetmeksizin şehri ışıklandırdıklarını kaydetti.

Şehir merkezi ile ilçe merkezindeki sokak ve caddelerdeki tüm elektrik ve aydınlatma direklerine lamba taktıklarını belirten Koordinatör Bülent Güler, vatandaşlarının çağrı merkezine gelen tüm ihbarlarını da anında değerlendirdiklerini belirterek çözüm ürettiklerini vurduladı.

Şehrin Ardahan, Erzurum ve Digor şehirlerarası yollarındaki ana arterlerdeki aydınlatmayı da tamamen sağladıklarına dikkat çeken Güler, öncelikli olarak Paşaçayır Yolu ile Sanayi arasındaki yolu da tamamen aydınlattıklarını söyledi.

Özellikle önem arz eden Paşaçayır Yolu üzerinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) giriş yolunu da aydınlattıklarını belirten ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi Kars İl Koordinatörü Bülent Gürel, "Kars il merkezi ve ilçelerimizde kurduğumuz ekipler marifetiyle tüm sokak ve caddelerde aydınlatma çalışmaları yaptık. Birçok yerde şebekelerin eski olmasına karşın çalışmalarımızdan iyi sonuçlar aldık. Ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Mahalle aralarında bile aydınlatılmamış sokak bırakmadık. Paşaçayır Yolu üzerindeki çeşmenin çevresini bile ışıklandırdık. Özellikle aynı yol üzeride bulunan KYK yurdu yolunu bile aydınlattık. Öğrencilerimiz daha güvenli bir şekilde geceleri bu karanlık yolu geçiyor. Sanayi içerinde bulunan sokak aralarını da aydınlattık. Yıllardan beridir bu sokalar karanlık içerisinde idi. Kendim bizzat geceleri tüm şehri gezerek yanmayan bir lamba bile görsem hemen o lambayı yanar hale getiriyorum" dedi.

Güler, "Birçok yerde şebeke hattımız eski olmasına rağmen çok iyi sonuçlar aldık. Yıllardan beridir abone olmayan ve kaçak kullanımların da önünde geçtik. İlçelerimizde ve köylerimizde de aynı çalışmaları yapıyoruz. Özellikle yaz boyu yaptığımız çalışmalar neticesinde elektrik hatlarına konan kuşlar nedeniyle meydana gelen arızaların önünde geçtik. Karslılara daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuza da 23 yeni araç kattık. Yeni araçlarımız geçtiğimiz günlerde görevlilerimize teslim edilerek hizmet vermeye başladı. ARAS Elektrik Dağıtım Şirketi olarak 32 aracımız vardı. Bunu şuanda 23 araç artırarak 55'e çıkarttık. Amacımız Kars ilimizde arızalara daha hızlı mücadele edebilmek, vatandaşlarımıza daha kaliteli enerji sağlamak açısından araç filomuzu ve eleman sayımızı artırdık. İnşallah bundan sonra kısa sürede arızalara müdahale edeceğiz ve hizmetimiz daha sağlıklı olacak. Kars'ta kazandıklarımız Kars'a yatırım olarak dönüyor" diye konuştu.

'IÇ-AA-Y) - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Ardahan Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title