Haberler

Kars Emniyet Müdürü Başarılı Gazetecileri Plaketle Ödüllendirdi

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC)’nin Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır’da basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği ‘Gazetecilik Başarı Ödülü’ yarışmada Kars’tan ödül alan gazetecileri İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, makamında kabul etti.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC)'nin Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır'da basın kuruluşlarında çalışan gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlediği 'Gazetecilik Başarı Ödülü' yarışmada Kars'tan ödül alan gazetecileri İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, makamında kabul etti.

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, haberlerinden dolayı ödül alan İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Işık Çapanoğlu, Kafkas Haber Ajansı Sahibi ve Doğan Haber Ajansı (DHA) Kars Muhabiri Bedir Altunok ve Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Çağlar Sefertaş'ı Kars Emniyet Müdürlüğü'ne ait özel yapılmış porselen plaketlerle ödüllendirdi.

"ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORSUNUZ"

Başarılı gazetecilerin aldıkları ödüllerle Kars'ın medarı iftiharları olduklarını belirten İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, "Sizlerin yapığınız haberlerle ödül alarak ön plana çıkmanız Karsımız için bir artı değerdir. Bu nedenlere sizlere teşekkür ediyorum. Şu anda aramızda bulunmayan Sarıkamış'ta görev yapan Anadolu Ajansı Muhabirimiz Hüseyin Demirci'yi de nezdinizde kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

"GECE GÜNDÜZ GÖREV YAPIYORSUNUZ"

Daha güzel haberleriniz bekliyoruz diyen Çakmak, "Kars'ı daha güzel tanıtmanız bizleri de mutlu ediyor. Kars gündemde olsun. Zor şartlarda ve gece gündüz görev yapıyorsunuz. Yaptığınız gazetecilik mesleğinde de profesyonellikleriniz ön plana her zaman çıkıyor. Ama daha da önemlisi Karsımıza daha nasıl faydalı olabiliriz ve yapacağımız olumsuz haberlerle Kars'ın ülke gündeminde kötü imajla anılmaması için dikkat ediyorsunuz. Bunları sizlerin özen ve gayretlerinizde gözlemliyoruz. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum. Ben geceleri şehrimizi gezdiğimizde sizlerin bürolarınızın tatil günleri dahil olmak üzere geceleyin geç saatlere kadar açık olduğunu ve canla başla çalıştığını görüyorum" dedi.

Daha sonra gazetecilerle çay içen Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, gazetecilerin plaketlerin tek tek vererek kutladı.

DAGC'nin düzenlediği yarışmada, İHA Kars muhabiri Işık Çapanoğlu, "Yavru köpekler ölen annelerinin başından ayrılmadı" haberiyle başarı ödülü, A Haber Kars muhabiri Bedir Altunok, "Ayılar Sarıkamış çöplüğünü mesken tuttu" haberiyle mansiyon, AA Kars-Sarıkamış muhabiri Hüseyin Demirci, "Davul zurna eşliğinde oynayan at" haberiyle mansiyon ve AA Kars muhabiri Çağlar Sefertaş da "Aç tilkilerin avlanma mesaisi" haberiyle mansiyon almaya hak kazanmıştı. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ercan Çakmak Erzurum Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title