Haberler

Kars Belediyesi Sinyalizasyon ve Işıklandırma Çalışmaları Başlattı

Kars Belediye Başkanlığı’nca kent merkezinde atıl durumda bulunan sinyalizasyon sistemi ve cadde ve sokakların ışıklandırılması çalışmalarına başladı.

Kars Belediye Başkanlığı'nca kent merkezinde atıl durumda bulunan sinyalizasyon sistemi ve cadde ve sokakların ışıklandırılması çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanlığı'nca kent merkezinde bir çok noktaya sinyalizasyon sistemi yaptırılırken, mevcut sinyalizasyon sitemleri de elden geçirilerek çalışır hale getirildi.

Başkan Murtaza Karaçanta, bir çok nokta sinyalizasyon ve ışıklandırma çalışmları başlattıklarını söyledi.

Başkan Murtaza Karaçanta, "Kars'taki sinyalizasyon sistemi oldukça eski ve deforme olmuş bir sistemdi. Ordu Caddesi'nde yapılan genişletme çalışmalarının tamamlanmasından sonra kavşağa yeni trafik sinyalizasyon sistemini kurduk. Kars Belediyesi olarak bizim anlayışımız her şeyden önce can güvenliğidir.Okullarımızın ve trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yaptığımız sinyalizasyon sistemleri faaliyete geçirildi" dedi.

Öte yandan düzenleme çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda aydınlatma çalışmlarına da başladıklarını ifade eden Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ın gelişmesi ve yaşanılır bir kent olması için gece-gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Karaçanta, cadde ve sokaklarda dekoratif aydınlatma direkler diktiklerini, aydınlatma çalışmaları yapılan cadde ve sokakların daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti.

Kars Belediye Başkanlığı'nca Faikbey Caddesi, Kazımpaşa Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde aydınlatma çalışmları yapılıyor. Belediye çocuk ve dinlenme parklarını da ışıklandırıyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title