Haberler

Kars Belediyesi'nin Kar Timleri Görev Başında!

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kar timleri, kar yağışının ardından kaldırım ve yollarının karını temizlemeye başladı.

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kar timleri, kar yağışının ardından kaldırım ve yollarının karını temizlemeye başladı.

Kar yağışının durmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran kar timleri, Kazımpaşa Caddesi, Atatürk Caddesi, Halitpaşa Caddesi Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi, Faikbey Caddesi ve Ordu Caddesi başta olmak üzere bütün cadde ve kaldırımların karını temizliyor. Ekiplerinin temizlediği karlar ise iş makineleriyle kent dışına çıkarılıyor.

Kars Belediyesi koordinesinde karla mücadele çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne kar timlerince, ana arterlerde tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılırken, yayaların kullandığı kaldırımlar ise ekipler tarafından küreklerle temizleniyor.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ana arterlere gerekli müdahaleler anında yatıklarını, sürekli kar yağdığı için kar yığılmaları oluştuğunu ve ekiplerinin oluşan karları temizledikleri, itfaiye ekiplerinin buz sarkıtlarını kırdıklarını belirtti.

Çatılarda oluşan buz sarkıtlarını da İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince temizlendiğine dikkat çeken Karaçanta, "İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz, iş yerlerinin çatı saçaklarında oluşan buz sarkıklarının olası bir faciaya neden olmaması amacıyla çalışma başlatarak kırıyor" dedi.

Kar timlerinin koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Soğuk ve kar yağışına karşı tüm önlemlerimizi aldık. Fen İşleri ve Temizlik İşlerine bağlı ekiplerimiz insanüstü bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Önceliğimiz tabii ki ana ulaşım arterleri, ana yollar. Bunları temizledikten sonra da hedefimiz diğer alanlara ulaşabilmek ve temizleyebilmek. Karla mücadele çalışmalarında görev alan tüm belediye personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sabah erken saatlerde başlayan karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Cadde ve kaldırımları temizleyen ekipler, toplanan karları iş makineleri marifetiyle kent dışına çıkarıyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atatürk Caddesi Kars Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title