Haberler

Kars Belediyesi'nde Halk Günü

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haftada 2 gün salı ve perşembe günleri düzenlenen halk günü toplantıları ile vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaçanta, onları dinleyerek sorunlarının çözümünde yardımcı oluyor.

Halk günü toplantılarına katılan vatandaşlar ise başkanla görüşme ve sorunlarını iletme fırsatı buluyor.

Karaçanta, halkla bir araya gelerek sorunları bire bir dinleme fırsatının olduğunu belirterek, vatandaşları dinlediklerini ve her konuda yardımcı olduklarını söyledi.

Amacının halk ile iç içe olmak, sorunlarını dinlemek ve anında çözüme kavuşturmak olduğunu vurgulayan Karaçanta, "Amacımız, bizlerden beklentileri nelerdir onları kendilerinden duymak ve beklentilerine cevap vermektir. Yapılan hizmetlerin yeterli olup olmadığını öğrenmek ve her konuda halkımızın görüşlerini almak için haftada 2 gün salı ve perşembe günü saat 10.00-12.00 saatleri arası bu tür toplantılarla bir araya geliyoruz. Önemli olan halkımızın sorunlarını bire bir duymak ve anında çözüme kavuşturmak. Bu toplantılarda da çok sayıda vatandaşımızın sorununu gideriyoruz" diye konuştu. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title