Haberler

Kars Belediyesi Kaldırımları Yapıyor

Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı.

Kars Belediye Başkanlığı 2014 yılı inşaat sezonunu açtı. Belediye Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kazımpaşa, Faikbey, Şehit Yusufbey, Ordu Caddesi ile İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi'nde kaldırım ve yol çalışması başlattı.

Kars Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kaldırım çalışmalarına hız verdi. Bir taraftan kırılmış ve kullanılamaz haldeki toprak dolgulu kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapılırken, diğer taraftan ise şimdiye kadar hiç kaldırımı olmayan sokaklar kaldırımlara kavuşturuluyor.

Vatandaşın yollarda rahat yürüyebilmesi için kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ederken, engellilerin rahat hareket edebilmeler için engelli rampaları da koyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Şehrimizde vatandaşlarımızın ulaşımlarının emniyetli bir şekilde sağlanması amacıyla kaldırım çalışmalarımıza hız verdik. Su, doğalgaz, asfalt çalışmalarının bittiği sokaklarımızda kaldırım çalışmamız başladı. Vatandaşlarımızın güvenli ve daha rahat yürüyebilmelerini sağlama amacındayız. Kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz" dedi.

Öte yandan Belediye Başkanlığı'nca kent genelinde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, yapılan çalışmalarda vatandaşlarında kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Kaldırım ve yol çalışmaları yaptıkları yerlere araçların park edilmesinin çalışmaları olumsuz etkilediğini kaydeden Yıldız, vatandaşların destekleriyle kısa sürede kaldırım ve yolların tamamlanacağına dikkat çekti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kars Belediyesi Yakup Yıldız Ordu Yerel Haberler

title