Haberler

Kars Belediyesi Kaldırım Çalışmalarına Başladı

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor. Belediye'ye bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımların yapımına başladı.

Kars'ta bir çok cadde ve sokakta geçtiğimiz yıl sıcak asfalt çalışması yapan belediye bu yıl sonuna kadar da kentin bütün cadde ve sokaklarını asfaltlamayı ve kaldırım çalışması yapmayı hedefliyor. Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Murtaza Karaçanta, Kars'ı daha güzel ve daha yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın direktifleri doğrultusunda harekete geçen Belediyenin ilgili tüm birimleri kentin dört bir yanında başlattığı hummalı çalışmaları sürdürüyor. Bir yandan "50 yıllık park ve bahçe" özlemlerini hizmete dönüştüren, bir yandan bu park ve bahçelere geçiş yollarını ve alt yapı çalışmalarını yürüten belediye ekipleri diğer yandan da ana ve ara caddelerin asfaltlanması, kaldırım ve bordör çalışmalarını devam ettiriyor.

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan çalışmaların önümüzdeki günlerde de hızlandırılacağını belirten Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Faikbey ve Atatürk caddesinin kesiştiği noktadan itibaren çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Karaçanta, "Vatandaşlarımız bize inansın ve güvensinler. Şu anda göründüğü gibi son hızımızla çalışıyor ve hizmetlerimizi halkamızın ayağına götürüyoruz. Önümüzdeki gönlerde de işlerimiz aksatılmadan yürüyecek ve elimizden gelenin de fazlasını yaparak sorun ve sıkıntıları asgariye düşüreceğiz. Önümüzdeki yıl içinde de artık asfaltlanmamış, kaldırımı ve bordör çalışmaları yapılmamış cadde ve sokak bırakmayacağız. Allah'ın izni ve halkımızın desteğiyle şehrimizi artık daha yaşanabilir bir kent haline dönüştüreceğiz" dedi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title