Haberler

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un Yeni Yıl Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2014 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir” dedi.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2014 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir" dedi.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 2013 yılının Belediye olarak yoğun geçtiğini belirterek, 2014 yılında da Belediye hizmetlerinin daha fazla artan bir tempo ile devam edeceğini söyledi.

2014 yılının başta Karslılar olmak üzere bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Başkan Nevzat Bozkuş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. 2014 yılının Kars'ımıza ülkemize ve bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Kars Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluk ve onurunu yaşadık. Belediyemiz tarafından Kars'a yakışır bir şekilde yapılan hizmet ve yatırımlar sayesinde Kars'ımız; bölgede yükselen bir değer konumuna gelmiştir. Geleceğin modern Kars'ının oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz çalışmalar, insanlarımızın ve özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılabilir bir kentte yaşamaları içindir. Belediyemiz tarafından 2013 yılında sürdürülen hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2014 yılında daha da artan bir tempo ile devam edecektir. Yapılan çalışmalarımızın hemşehrilerimiz tarafından kabul görmesi ve desteklenmesi ise bizleri memnun etmektedir. Yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlığa gösterilen sabırdan dolayı da bütün hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; 2014 yılının başta Kars'ımız olmak üzere herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum." - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Bozkuş Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title