Haberler

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta Sorunları Dinliyor

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret sırasında, mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Karaçanta'nın bu kez durağı, Halitpaşa mahallesi oldu.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, beraberindeki birim müdürleriyle ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinde Başkan Karaçanta'ya çocuklarının ilgisi ise dikkat çekti.

Gittiği mahallelerde vatandaşlarla yüz yüze görüşme fırsatı bulan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, mahalle sakinlerinden sorun ve sıkıntıları dinliyor.

Seçildiği günden itibaren vatandaşlarla bir bütün olan ve vatandaşlarla direk görüşen Başkan Karaçanta, sorunların tesbiti ve çözümü içinde ilgili birim amirlerine talimat vererek mahalle sakinlerinin kendisine ilettiği sorun ve sıkıntıları çözüyor.

Halitpaşa Mahallesi'nde ziyaret Başkan Karaçanta, mahalle muhtarı İsmail Türlü ile birlikte mahalleyi gezdi. Muhtar Türlü'den mahallenin sorunları hakkında bilgiler alan Karaçanta, mahalle sakinleriylede bir araya geldi. Mahallenin sorunlarını muhtar Türlü'den dinleyen ve Karaçanta, 2015 yılının inşaat sezonunda Halitpaşa Mahallesi'nin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapacakları söyledi.

Başkan Murtaza Karaçanta, "Yıllarca ara mahalle ve sokaklarımız ihmal edilmiş. Dolayısıyla haklı olarak mahalle sakinlerinin bu doğrultuda istek ve talepleri var. Biz gerekli notlarımızı aldık. Halitpaşa Mahallesi'nin sorunlarını muhtardan dinledik. İnşallah önümüzdeki yıl inşaat mevsiminde Halitpaşa Mahallemizde gerekli çalışmları başlatacağız. ve mahalle sakinlerinin sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Öte yandan Başkan Murtaza Karaçanta'yı mahallelerinde gören mahalle sakinleri, Başkan Karaçanta'ya sevgi gösterisinde bulundular. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Karaçanta'ta yanına gelen çocukları da ihmal etmedi. Çocuklara çikolata ikram eden Karaçanta, çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Başkan Murtaza Karaçanta, daha sonra Halitpaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Türlü ile birlikte mahalleyi gezerek sorunları yerinde gördü. Sorunlar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgiler alan Karaçanta, kısa sürede çözülecek sorunlar için talimat verdi.

Başkan Karaçanta'yı mahallelerinde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halitpaşa Mahallesi Muhtarı İsmail Türlü, belediye başkanının mahallesine kadar gelerek sorunları dinlemesinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Muhtar Türlü, "Sağ olsun başkanımız mahallemize kadar gelerek bizlerin sorunlarını dinledi. Uzun zamandan beri mahallemizin sorunları var. Ama bu sorunların çözümü noktasında geçmişte bir arpa boyu yol alamadık. İnşallah başkanımız sorunlarımızı çözer. Kendisine güveniyoruz. ve destekliyoruz. Kendisine tekrar mahallemizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Bir süre daha mahalle de kalan Başkan Murtaza Karaçanta ve beraberindekiler, mahalle ziyaretini tamamladıktan sonra Halitpaşa Mahallesi'nden ayrıldılar.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın mahalle ziyaretlerinin aralıksız devam edeceği kaydedildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Halitpaşa Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title