Haberler

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Kars'ı Kars Yapacağız"

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’ta hava şartları nedeniyle çalışmaların zaman zaman aksaklıklara uğradığını belirtti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars'ta hava şartları nedeniyle çalışmaların zaman zaman aksaklıklara uğradığını belirtti.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde ilk olan Asfalt Plenti Tesisi'nde üretilen sıcak asfalt ile Kars'ın tüm yollarında değişim meydana getireceklerini ifade eden Başkan Karaçanta, "Allah izin verirse geçen yıl yaptığımız çalışmalara bu yıl daha da fazla hizmet vererek devam ettireceğiz. Ancak hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle ara vermek zorunda kalıyoruz. Saatte 120 ton sıcak asfalt çıkarttığımız tesisimizde hava şartlarından dolayı bu oran yer yer 30 tona kadar düşmektedir. Bu da bizim çalışmalarımızı aksatıyor" dedi.

Başkan Karaçanta, "Biz Kars'ın çocuklarıyız. Biz Kars için seçildik ve Kars'a hizmet etmek için buradayız. Kars'ı Kars yapmak için gece-gündüz demeden elimizden geldiğinden fazla çalışmak için her zaman buradayız" şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan sabırlı olmalarını isteyen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yaklaşık bir aydır aralıklarla yağan sağanak yağmurun özellikle asfalt çalışmalarını engellediğini sözlerine ekledi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Anadolu Bölgesi Murtaza Karaçanta Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title