Haberler

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'dan Teröre Tepki

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 36 kişinin hayatını kaybettiği, 147 kişinin de yaralandığı Atatürk Havalimanı’nda Dış Hatlar Terminali’nde meydana gelen terör saldırısını tepki gösterdi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 36 kişinin hayatını kaybettiği, 147 kişinin de yaralandığı Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen terör saldırısını tepki gösterdi.

Başkan Murtaza Karaçanta, masum vatandaşlara uzanan ellerinin mutlaka kırılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Vahşet, kan, göz yaşı projelerine Türkiye'yi de dahil etmeyi planlayan şer odakları düğmeye basmış ve güvenlik güçlerimize ve halkımıza yönelik saldırılar birbiri ardına devam etmektedir. Karanlık güçler ülkemizi karıştırmak istiyorlar ama bunu başaramayacaklar.Masum vatandaşlarımıza uzanan eller mutlaka kırılacaktır. İstanbul'da meydana gelen terör olayından büyük üzüntü duydum. Masum insanlarımızın böylesine alçakça yapılan bir saldırı sonucunda hayatlarını kaybetmelerinden dolayı üzüntümüz çok derindir" dedi.

Karaçanta, "Bilinmelidir ki; milletimiz zalimlere karşı her zaman tek vücut olmuş ve olmaya da devam edecektir. Bizi dize getirip, varlığımızı teslim alacaklarını düşünen beyhudeler, boş hayaller peşinde koştuklarının farkına elbet varacaklardır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast edenler elbet bu yaptıklarının hesabını bir gün ödeyeceklerdir. Milletimizi derinden sarsan bu saldırıyı tekrar lanetliyor, Devletimizin Milletiyle, bölünmez bir bütün olarak kıyamete kadar payidar kalacağını belirtmek istiyorum" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Türkiye Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title