Haberler

Kars Belediye Başkanı Karaçanta, Personele Çifte Bayram Yaşattı

Kars Belediye Başkanı Karaçanta, personele çifte bayram yaşattı Kars'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, ücretlerine 350 lira zam yapılan Belediye işçileri çifte bayram sevinci yaşadı.

Kars Belediye Başkanı Karaçanta, personele çifte bayram yaşattı

Kars'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, ücretlerine 350 lira zam yapılan Belediye işçileri çifte bayram sevinci yaşadı.

1 Mayıs nedeniyle Temizlik İşleri Müdürlüğünde bir araya gelen Belediye işçileri, saatlerce davul- zurna eşliğinde halay çekti. Bayram havasında geçen 1 Mayıs kutlamalarına katılan Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, kadrolu 98 işçinin ücretine 350 lira zam yaptıklarını açıkladı. Aylık 2 bin 650 lira ücret alan işçilerin bu aydan sonra 3 bin lira alacaklarını belirten Başkan Karaçanta ayrıca, 102 memurun aldığı 300 TL sosyal denge tazminatının 400 liraya çıkarıldığını belirttii. Murtaza Karaçanta şöyle koınuştu:

"Bugünün anlamına uygun bir müjde vermek istiyorum. Maaşlarınıza çok değil ama bir miktar da olsa bir şeyler yaptık. Bunu da bilmenizi istiyorum. Değerli mesai arkadaşlarım; gönlüm isterdi ki daha çok zam yapayım ama, malum belediyenin durumu, içinde bulunduğumuz sıkıntılara rağmen yine de rakamı yüksek tutmaya çalıştık. Net olarak 350 TL maaşlarınıza zam yaptık. Bir yerlerde başkan övünerek konuşuyorsa, bunu beraber çalıştığı mesai arkadaşlarına borçludur. Ben buna inanan biriyim. Dolayısıyla ben sizin hepinizin bir kez daha gözlerinden öpüyorum ve ulusal emek ve dayanışma gününüzü candan kutluyorum."

Başkan Karaçanta'nın açıklamlaırnı dinleyen ve mutlu olan işçiler 'En büyük başkan bizim başkan' sloganları atarak alkış ve ıslıklarla sevinç gösterisinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murtaza Karaçanta 1 Mayıs Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title