Haberler

Karolin Fişekçi Orhan Pamuk Baskını İle İlgili Konuştu

Güncelleme:

Orhan Pamuk yabancı dostlarıyla Cihangir'deki bir balıkçıda yemek yediği sırada ünlü yazarın 3 sene önce New York'ta kol kola görüntülendiği Karolin Fişekçi tarafından Cihangir'de basıldı. Karolin Fişekçi mekanı basarak Pamuk'un masasına oturmak istedi. Bu sırada görüntülendiğini fark eden Pamuk, dosyalarını toplayıp mekânı terk etti. Bu görüntülerin yer aldığı video dün internet sitelerinde geniş yer buldu.

ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

Dün internet sitelerinde yer alan videonun ardından Fişekçi, twitter'dan şunları söyledi:
Ortada baskın falan yok. Yanına gidip 2 medeni insan gibi konuşmaktı isteğim. Bazı şeylere cevap istemem doğal hakkım. Telefonla çekim yapıldığının farkında değildim, benim arkamdaydı. Görüntülerin çıkmasını istemezdim. Benim isteğim bir açıklama. Bu kimine çok sert gelebilir, fakat bu bir yüzleşme. Derdim Orhan Pamuk'un kendisi değil, adalet isteğim. Neden bazı konularda hep 3 maymunu oynuyor? Kezbanlık falan gibi tarifler de saçma. Her soru soran kadına bunu yakıştırmayın.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Orhan Pamuk Cihangir New York Twitter Sosyal Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

VASIF ERAKvasiferak@hotmail.com:

D İ N L E - A G A N I : - NE ŞAM'IN ŞEKERİ NE ARAP'IN YÜZÜ ! - GEÇMİŞ BOR'UN PAZARINDA BİR DAHA ALIŞ VERİŞ YAPILAMAZ .- GEÇMİŞ ZAMAN OLSA DA,HAYALİ CİHAN ETSE DE O İLK BAKIŞ NE UNUTULUR NE DE MANŞETE YAZILIR .MEŞHURLUĞUN İSPATI ESKİ AŞK'A KURBAN EDİLEMEZ. AKSİNE DİRENENLER KENDİLERİ KURBAN OLUR...!!!!?

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title