Haberler

Karnındaki İkiz Bebekleriyle Birlikte Öldü

Güncelleme:

Edirne Keşan'da iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, hurdaya dönen araçta bulunan 7 aylık ikiz bebeklere hamile Gönül Şahin hayatını kaybetti.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında, hurdaya dönen araçta bulunan 7 aylık ikiz bebeklere hamile Gönül Şahin hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.



Kaza, dün gece Keşan- Gelibolu yolunda meydana geldi. Bahçeköy sapağında 38 yaşındaki Kemal Şahin yönetimindeki 34 KG 2626 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 36 yaşındaki Özgür Şahin'in kullandığı 22 FE 421 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada hurdaya dönen Özgür Şahin'in kullandığı otomobildeki 7 aylık ikiz bebeklere hamile olan 37 yaşındaki Gönül Şahin, 13 yaşındaki Merve Şahin ve 7 yaşındaki ikizler Nursima ve Aysima Şahin ile Kemal Şahin'in kullandığı araçtaki 14 aylık bebek Ecrin Şahin, 24 yaşındaki Hayriye Şahin ve 70 yaşındaki Zekiye Şahin kaza kırım ekibi tarafından araçlardan çıkarılarak ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İLGİNÇ TESADÜF

Yaralılardan ikiz bebeklere hamile olan Gönül Şahin, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Şahin'in karnındaki 7 aylık bebeklerin de yaşatılamadığı bildirildi. Kaza yapan otomobillerin sürücüleri kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, iki ailenin soy isimlerinin aynı olmasına rağmen herhangi bir kan bağı olmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gelibolu Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

ALPER TUNGA:

tofaş yasaklansın bu kadar

25
4
yanıtYanıtla
rumuz:

Allahım çok büyük acı sen sabır ver

16
2
yanıtYanıtla
YAĞMUR.:

Allah''ım nasıl bir acıdır bu sen kimseye böyle bir acı yaşatma Rabbim.. Allah mekanlarını cennet eylesin geride kalanlarada sabır versin.

15
0
yanıtYanıtla
kerem erkan:

allah rahmet eylesin yüce rabbim daha çok sevmiş yanın aldı melekleriyle beraber.

10
2
yanıtYanıtla
adem ciftci:

tofas mezar

8
2
yanıtYanıtla
damarferdici:

mekanı cennet olsun

4
1
yanıtYanıtla
keşanlı:

mekanını cennet olsun. o yolu o hale getirenlerin Allah binkere belasını versin.

3
1
yanıtYanıtla
mehmet iren:

bu gidişle 92 de aldığım tofaşı satıcam

1
2
yanıtYanıtla
recep tayyip erdoğan:

kaza yapan araç 1988 model şahin. karşıdan gelen araç 2013 model audi

0
2
yanıtYanıtla
haydaresmer_cocuks_11@hotmail.com:

sende tayyip gibi işkembede sallıon o araba tofaş değil renault danışmanın yanlış yönlendirmiş seni:)

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title