Haberler

Karni Deresi Sosyal ve Kültürel Rekreasyon Projesi'nin Temeli Atıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Törenden genel görüntüler- DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir'ın konuşması- Belediye Başkanı Feyat Asyanın konuşması- Vali Seddar Yavuz'un konuşması- Genel görüntüler Karni Deresi Sosyal ve Kültürel Rekreasyon Projesi'nin temeli atıldı Muş Belediyesi tarafından organize edilen ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma (DAP) İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen, Karni Deresi Sosyal ve Kültürel Rekreasyon Projesinin törenle temeli atıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Törenden genel görüntüler- DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir'ın konuşması- Belediye Başkanı Feyat Asyanın konuşması- Vali Seddar Yavuz'un konuşması- Genel görüntüler Karni Deresi Sosyal ve Kültürel Rekreasyon Projesi'nin temeli atıldı Muş Belediyesi tarafından organize edilen ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma (DAP) İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen, Karni Deresi Sosyal ve Kültürel Rekreasyon Projesinin törenle temeli atıldı.Temel atma töreninde konuşan Muş Valisi Seddar Yavuz, "Yeni baştan istikrar içinde büyüyen, hem ülkesinde hem bölgesinde güven veren ve mazlumların sığındığı büyük ve yeni Türkiye olma yolunda hızla ilerleyen bir ülke olmanın sevincini paylaşıyoruz" dedi.Muş'u daha iyi yerlere getirebilmek adına birlik ve beraberlik içinde, el birliğiyle çalışacaklarını aktaran Yavuz, "Bu şehri inşallah 3-4 yıl sonra çok farklı bir noktaya taşıyacağımız konusunda hiçbir sıkıntımız yok" dedi.Yavuz, projenin önemini belirterek yörenin kültürel ve sosyal hayatına katkı sunacağını söyledi. DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir ise proje kapsamında 85 bin metrekarelik bir alanın yeşil alana dönüştürüleceğini ve çalışmaların ağustos ayında sona ereceğini belirtti.Belediye Başkanı Feyat Asya ise "Bu projeye dev proje diyoruz. Çünkü sınırlarımızı zorladığımıza inanıyorum. Bu projemiz, belki birçok belediye için normal bir çalışma olabilir. Ancak, bizim için gerçekten büyük bir proje" ifadelerini kullandı. Modern bir mesire alanı haline getirecekleri Karni Deresi'nde halkın doğa ile baş başa vakit geçireceği anlatan Asya, modern bir sosyal aktivite merkezi oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.Yaklaşık 11 milyon maliyetle yapılacak projede, kafeterya, çocuk oyun alanları, kamelyalar, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor oyun alanları, halı saha, basketbol sahası, havuz, büfeler, anfi-tiyatro yer alacağını belirten Asya, "86 bin metrekare alana sahip olan projenin tamamlanması ile Muş, bölgenin en modern, en büyük mesire ve sosyal aktivite alanına sahip olacak" diye konuştu.Projenin temeli, dualar eşliğinde atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Adnan Demir Feyat Asya Türkiye Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title