Haberler

Karmod, Sudan'da Prefabrik Yatakhane Kurdu

Güncelleme:

Karmod, Sudan'da askeri dikimevinin işçi yatakhanelerini kurdu.

Karmod, Sudan'da askeri dikimevinin işçi yatakhanelerini kurdu.

Karmod açıklamasına göre, şirket, Kuzey Sudan'ın Madani şehrinde askeri dikimevinde çalışacak işçilerin kullanacağı yatakhane ve yemekhane yapılarını teslim etti.

Kaynaksız vidalı demonte üretim sistemiyle Karmod tesislerinde imal edilip yerinde kurulumla kullanıma hazır teslim edilen prefabrik yaşam alanlarında 150'nin üzerinde işçi barınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, prefabrik yapıları uluslararası işçi kampı standartlarına uygun ürettiklerini belirterek, her biri ikişer katlı iki bloktan oluşan toplam 1052 metrekarelik yapıların kurulumunu 1 ayda yaptıklarını ve kullanıma hazır teslim ettiklerini vurguladı.

Prefabrik yapıları vidalı sistem demonte üretimle uluslararası konteyner taşımacılığı standartlarında sevk ettiklerini ifade eden Özkanca, şunları kaydetti:

"Prefabrik şantiye ve ofis yapılarımız kısa sürede üretim ve kurulum imkanının getirdiği fiyat avantajları nedeniyle dünya genelinde tercih ediliyor. Yapılarımız yalıtımlı duvar ve çatı özelliği ile sıcak veya soğuk her iklimde yüksek izolasyon sağlıyor. Sudan'da kurulumunu gerçekleştirdiğimiz prefabrik işçi kampı yapıları uzun ömürlü kullanımda hazırlandı.

Yatakhane, yemekhane ile beraber sosyal alanların yer aldığı yapılarımız, askeri dikimevinde çalışmak üzere Bangladeş, Hindistan, Eritre ve Etiyopya'dan gelen işçiler tarafından kullanılacak. Güney Sudan askerlerinin tüm giysileri bu dikimevinde hazırlanıyor. Dikimevi, Sudan askeriyesi ile yüzde 50 ortaklığı bulunan Türk firması Grup Impex tarafından işletiliyor." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Sudan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title