Haberler

Karmod, Eritre'de Kabin Şantiye Yapıları Kurdu

Güncelleme:

Karmod Prefabrik, Doğu Afrika ülkelerinden Eritre'de altın madeni çıkarma sahasında kullanılmak üzere kabin şantiye yapıları kurdu.

Karmod Prefabrik, Doğu Afrika ülkelerinden Eritre'de altın madeni çıkarma sahasında kullanılmak üzere kabin şantiye yapıları kurdu.

Karmod açıklamasına göre, projenin en önemli özelliği dünyada ilk kez şantiye yapılarında modüler polyester kabinlerin kullanılması oldu.

Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, Karmod Prefabrik'in dünyada ilk kez modüler birleşimli yaşam kabinilerinden işçi şantiye kompleksi kuran firma olduğunu belirtti.

En büyüğünün 71 metrekareye ulaşan 46 adet geniş ebatlı kabinin kullanıldığı işçi şantiye kompleksinde 600'e yakın işçi barınacağını ifade eden Özkanca, sıcak iklime karşın yüksek izolasyonuyla kabin şantiye yapılarının serin bir ortam sunması nedeniyle çalışanlarca "Ice Kabin" (serin kabin) olarak adlandırıldığını bildirdi.

Özkanca, 40 gün gibi kısa bir sürede kurulan şantiye kompleksinde yönetici ofisleri, yemekhane, yatakhane, sosyal dinlenme alanları, eğitim odaları, laboratuvar, wc duş üniteleri yer aldığını belirterek, modüler birleşimli panel sistemle demonte olarak sevk edilen şantiye yapılarının yerinde mantojlanarak kullanıma hazır olarak teslim edildiğini aktardı.

Özkanca, nakliye kolaylığı, izolasyonu ve diğer yapı modellerine göre çok daha ekonomik oluşu nedeniyle özellikle Afrika ülkelerinde modüler kabin ürünlerinin şantiye yapıları olarak tercih edildiğini vurguladı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Afrika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title