Haberler

    Karmadan Arın Düşünü Geri Kazan Atölye Çalışması Şebnem Özkan İle

    "Karmadan Arın Düşünü Geri Kazan" atölye çalışması, Şebnem Özkan ile 3 Aralık'ta sizlerle...Saat: 10: 30-18: 00Şu anda dünya üzerinde yaşayan yetişkinlerin hemen hepsinde ve çocukların çoğunda karma mevcut çünkü hala düalite içinde yaşıyoruz.

    "Karmadan Arın Düşünü Geri Kazan" atölye çalışması, Şebnem Özkan ile 3 Aralık'ta sizlerle...

    Saat: 10: 30-18: 00

    Şu anda dünya üzerinde yaşayan yetişkinlerin hemen hepsinde ve çocukların çoğunda karma mevcut çünkü hala düalite içinde yaşıyoruz. Ancak gitmeyi hedeflediğimiz ve ulaşmak için çalıştığımız boyutlarda karma geçerli olmadığından artık tüm karmaların temizlemesi gerekiyor.

    Karma öyle bir dengeleme sistemdir ki, sadece sizin değil, atalarınızın ve ailenizin karmasını da bu hayatlarınızda temizlemeniz gereklidir. O yüzden karmik temizlik, size ait olmayan yüklerden de kurtulmanız ve hayatınızı tam potansiyelinizde yaşayabilmeniz için elzemdir.

    Karmalarınızı temizlemek sadece daha mutlu, bereketli, sağlıklı ve tatminkar bir hayat yaşamanız için gerekli değil. Aynı zamanda evrensel bir sorumluluğunuz da! Çünkü karmadan temizlendiğinizde frekansınız çok daha çabuk yükseliyor ve yuvaya dönüş hızlanıyor ve kolaylaşıyor.

    Karma temizliğinin geçiş yaşam şifasından (regresyon) farkı, tek tek geçmiş yaşamlara gidilmesinin gerekli olmamasıdır. Karmik arınmada, sürekli kendini tekrarlayan Problemli Temalar ve kişilerle olan ilişkiler temizlenir. Böylece birincisi, çalışma hem çok daha çabuk olur. İkincisiyse, bazı çok ağır ve travmatik geçmiş yaşamları tekrar hatırlayarak psikolojik yük oluşturmaktan kurtulmuş olursunuz.

    Bu yoğun seminerimizde çok çeşitli teknikler ve egzersizlerle tüm karmalarınızın temizliğini yapacak ve onlarla olan ilişkinizi sonlandırabileceksiniz. Karmaların hangi faktörler yüzünden yaratıldığını ve nasıl temizlenmesi gerektiğini öğrenecek, onlardan arınacak ve bir daha yaratmamak için neleri bilmeniz gerektiğini anlayacaksınız.

    • Hep aynı döngüleri yaşıyor, aynı hataları yapıyor, aynı hayat dersleriyle ve insan tipleriyle karşılaşıyorsanız ve ne yaparsanız yapın bu temaları değiştiremediğiniz için artık fazlasıyla yorulduysanız ve sıkıldıysanız;

    • Ruh halinizde ve enerjinizde anlayamadığınız bir takım keskin iniş çıkışlar oluyorsa ve kendinizi yorgun hissediyorsanız;

    • Size ve atalarınıza ait karmayı temizleyerek, yükselişinizi hızlandırmak ve kolaylaştırmak istiyorsanız;

    • Kendi rızanız olmadan üzerinize aldığınız karmayı temizlemek ve böylece hem evrensel dengeye ve evrime, hem de ülkenize ve dünyaya destek olmak istiyorsanız;

    Sizi hayatınızın biricik ve tek yaratıcısı olmaya ve sadece kendinize ait olması gereken düşünüzü geri kazanmaya davet ediyoruz!

    Tam gün süren çalışmamızda, hayatınızın her alanındaki karmalar (İlişkiler, Hastalık, Para Karması ve Genel Karma) temizlenmektedir.

    Lütfen kayıt yaptırın.

    Tel : 0216 3681450 Gsm: 0532 3522545

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title