Haberler

Karlıova'da Hüda Par Üyesine Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Bingöl Karlıova'da silahlı saldırıya uğrayan Hür Dava Partisi üyesi bir kişi hayatını kaybetti.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Fethi Yalçın, sabah evinden çıkarken kendisini takip eden bir otomobilden açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

OTOMOBİLDEN ATEŞ AÇILDI

Kale Mahallesi'nde oturan Fethi Yalçın (35), sabah evinden çıkarken kendisini takip eden bir otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

4 ÇOCUĞU ÖKSÜZ KALDI

Saldırganların yakalanması için ilçe genelinde çalışma başlatıldı.

HÜDA PAR üyesi Yalçın'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Karlıova Bingöl Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Alperen:

Müslüman kürtler Allah yardımcınız olsun PKK ve Partisi HDP faşist ve ateist kürtlerdir 16 yaşındaki çocukları sırf namaz kılıyor diye kuran okuyor diye nasıl kaltlettiniz vicdanzızlar Kuranı kerimleri yakan elleriniz kırılır inşallah.

41
12
yanıtYanıtla
Free Kurdish people:

Gebertin IS-IT lerin köpeklerini. Alin Kobani Kürd kardeslerimizin öcünü.

7
38
yanıtYanıtla
köylü:

artık bu kalleş PKK nın temizlenmesine bir an evvel başlanmalı. . .

32
10
yanıtYanıtla
ccc:

hizbullah pkk savaşına hazır olun.

28
8
yanıtYanıtla
Muratt:

Haydi yallah, PKK ya belasini ariyor

28
6
yanıtYanıtla
sessiz:

pkk eski yöntemlerine döndü anlaşılan. kendinden olmayanları sindirmek bölgeyi kurtarılmış bölge haline getirmek.

30
2
yanıtYanıtla
batman:

hizbullah örgütü 90 lı yıllarda binlerce kürt halkını katletmedi mi hergün batmanda yüzlerce insan kayboluyordu 1 ay sonrada batman dışındaki bodrum katlarında yada gizli tünellere kapatık ya işkence ediyorlardı yada aclığa mahkum edip öldürmedi ler mi şimdi hudapar melek mi oldu yanınızda ne zamanki kürtler zulum görse tüm dünya 5 maymunu uyguluyor ne zaman ki kürtler atağa gecse tüm dünyanın gözleri kürtlerin üzerinde YANİ BİZ KÜRTLERİ TÜM DÜNYA BİLE CEKEMİYOR. . .

7
17
yanıtYanıtla
asie:

bu işin pkk ile baglantısı yok bdp lilerde acıklama yapmıştı daha önce birileri el attı hüdaparla pkk yı birbirine kırdımak istiyor yavv akıllı olan insan anlar büyle hemen sırf pkk yı kütülemek icin yazmayın kendinizi kandırırsınız

7
12
yanıtYanıtla
elazığlı:

zorla kaşınıyor pkk lılar

13
2
yanıtYanıtla
Hasan:

Davası Allah için olanlara kaybetmek yoktur. Allah abimizin şehadetini kabul etsin. Bizi şefaatinden mahrum etmesin. Zalimler bu şehitlerin kanlarında boğulacaklar inş.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title