Haberler

Karlıova'da Anaokulu Öğrencilerine Gazetecilik Dersi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde "Meslekleri Tanıyalım" etkinliği kapsamında anaokulu öğrencilere gazetecilik dersi verildi.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde "Meslekleri Tanıyalım" etkinliği kapsamında anaokulu öğrencilere gazetecilik dersi verildi.

Karlıova 125. Yıl Anaokulu'nda düzenlenen etkinlikte, Anadolu Ajansı (AA) Karlıova muhabiri Bülent Temiz, minik öğrencilere gazetecilik mesleği hakkında bilgi verdi.

Gazetecilerin kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek üzere meydana gelen ekonomik, siyasal, kültürel, adli ve benzeri olaylarla ilgili bilgi toplayan ve bunları basın yayın organları aracılığı ile topluma aktaran kişiler olduğunu anlatan Temiz, kullandıkları cihazları öğrencilere tanıttı.

Okul Müdürü Nevra Atlı da değerler eğitimi kapsamında öğrencilere mesleklerin önemini kavraması için çeşitli meslek gruplarında çalışan kişileri okula davet ettiklerini belirterek, mesleğinde uzman kişilerin mesleki deneyimlerinin öğrencilere aktarılmasının önemine değindi.

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Ajansı Karlıova Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title