Haberler

Karlar Eridikçe, Hasar Ortaya Çıkıyor

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gün boyunca etkisini sürdüren yoğun kar yağışının etkisini yitirmesi ardından geride bıraktığı hasar ortaya çıkıyor.

Bandırma'da ilçe genelinde 250 ağacın hasar gördüğü, birçok iş yerinin çatısının çöktüğü, karların erimesi ile de bazı evleri su bastığı gözlemlendi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma İtfaiye Grup Amirliği ekipleri gelen yoğun ihbarlara yetişmek için yoğun çaba sarf ediyor. Gece saatlerinde sıcaklığın-8 derecelere kadar düşmesi ile yollarda oluşan buzlanma nedeniyle maddi hasarlı ve yaralamalı trafik kazaları da meydana geliyor. Bu kazalardan biri de Bandırma-Gönen Karayolu Beyköy yol ayrımında oluştu. Sürücü Cafer Can yönetiminde 16 SHY 22 plakalı araç, yolda oluşan buzlanma nedeniyle kayarak takla attı. Kazada sürücü Cafer Can hafif şekilde yaralanırken, Bandırma Devlet Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alındı.

Restaurantın çatısı çöktü

17 Eylül Mah. 816 Sokak'ta bulunan bir restauranta ait bahçe bölümündeki çatı komple çöktü. Kar yağışı kesildikten sonra iş yerlerinin çevresinde biriken karları kısmen temizleyerek iş yerlerine gelebilen iş yeri sahipleri ile karşılaştıkları manzara karşısında adeta şoka girdi. Zararlarının büyük olduğunu vurgulayan işyeri sahipleri, olayda can kaybının yada yaralanan kimsenin olmamasını ise tek teselli olarak gördüklerini belirttiler.

Şehir genelinde bazı evlerde eriyen karların taşırdığı sular nedeniyle su baskınları yaşanırken, kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda araçlarını terk eden bir çok TIR ve kamyon sürücüsü ise şehrin Balıkesir girişindeki araçlarını yavaş yavaş almaya başladı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Cafer Can Bandırma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title