Haberler

Karla Mücadelede Yıldırım'a Tam Not

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi, tüm yurtta görülen yoğun kar yağışı ile mücadelede karın etkisini gösterdiği ilk andan itibaren günlük yaşamın ve ulaşımın aksamaması için kesintisiz küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Ağır kış şartları ve yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini aylar öncesinden alarak teyakkuza geçen Yıldırım Belediyesi, oluşturulan acil müdahale ekipleri ile karın Yıldırım'da etkisini gösterdiği ilk andan itibaren kesintisiz kar küreme ve tuzlama hizmeti verdi. İlçede araç ve yaya ulaşımının aksamaması, günlük yaşamın kesintiye uğramaması adına çalışan 600 kişilik karla mücadele ekibi, başta ana arterler olmak üzere insan yoğunluğunun fazlaca görüldüğü hastane, okul, cami ve duraklarda tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Yıldırım Belediyesi çağrı merkezi, çözüm merkezi ve sosyal medya aracılığı ile karşılaşılan olumsuz durumları aktaran vatandaşlar, taleplerinin kısa sürede karşılanması ve ilçe bütününde gerçekleştirilen kesintisiz karla mücadele çalışmaları nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirdi. Öte yandan Yıldırımlı muhtarlar, yoğun kar yağışı karşısında aralıksız hizmet veren ekipleriyle ilçede sorunsuz bir karla mücadele dönemi yaşanmasına vesile olan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür etti.

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Kış aylarında kar yağışının yoğun olarak görüldüğü Yıldırım'da mağduriyet yaşanmaması adına gereken çalışmaları tamamlayarak kara hazırlıksız yakalanmadıklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Her kış mevsiminde kar yağışıyla karşılaştığımız ilçemizde bu sene çok ağır şartlarla mücadele etmek durumunda kaldık. Uzun yıllardır bu yoğunlukta görülmeyen kar yağışı karşısında hemşehrilerimizin mağdur olmaması adına gereken araç ve tuz hazırlığımızı tamamlamıştık. Kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren çalışmalara başlayan 600 kişilik ekibimiz, 24 saat kesintisiz hizmet vererek günlük yaşamın aksamasına izin vermedi. Öte yandan çağrı merkezimiz ve sosyal medya üzerinden bize ulaşan hemşehrilerimizin taleplerine anında cevap verdik. Tüm hizmetlerimizde olduğu gibi kar ile mücadelede de önceliğimiz Yıldırımlıların memnuniyeti" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title