Haberler

Karla Mücadelede Belediye'ye Tam Not

Güncelleme:

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kar yağışının hemen ardından başlattığı çalışmalar sonucu vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamasının önüne geçti.

Gece 03.30 sularında şehrin dört bir yanında karla mücadele çalışması başlatan ekipler, sabah saat 07:30'a kadar koordineli çalışarak, ana ve ara caddeler ile kaldırımlardaki karları temizledi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'de önceki gün başlayan ve 2 gün boyunca aralıklarla süren kar yağışı sonrası belediye ekiplerinin öz verili çalışmaları sonucu kentte herhangi bir aksaklığın yaşanmadığını ifade etti.
Çimen, Belediye'de oluşturdukları kriz masası ile karla mücadele çalışmalarına en kısa sürede başladıklarını belirterek, "Belediyemizde oluşturduğumuz kriz masası ilimizde tüm cadde, mahalle ve ara sokaklarda temizleme çalışması başlattık. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için kar temizleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz, buzlanmalara karşı tuz çalışmalarına devam ediyor. İlimizde etkili olan kar yağışlarının ardından vatandaşlarımızın yürümede de zorluk çekmemeleri için temizlik ekiplerimizle kaldırımlarda da kar kürüme çalışmaları yaptık. Ekiplerimiz kaldırımlarımızı sürekli olarak ulaşıma açık tuttu. Özverili çalışmalarından ötürü Temizli İşleri Müdürümüze, şeflerimize, temizlik işleri personelimize ve karla mücadelede görev alan diğer tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.

20 KİŞİLİK EKİPLE KAR KISA SÜREDE TEMİZLENDİ

Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk ise, karla mücadele çalışmasında 20 kişinin görev yaptığını kaydederek, "İlimizde başlayan kar yağışının ardından İşletme Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilk olarak greyder, kepçe ve JCB ile ana caddeler üzerine kar kürüme işlemini gerçekleştirdi. Temizlik İşleri ekipleri olarak kar yağışının devam ettiği iki gün boyunca gece 03:30 ile 07:30 saatleri arasında karla mücadele çalışması gerçekleştirdik. Çalışmalarımız ile birlikte ana ve ara caddeler ile kaldırımlardaki karlar temizlendi. Temizleme çalışmalarının ardından buzlanmalara karşı tuz çalışmaları başlattık ve hali hazırda bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizde kar yağışının başlamasıyla birlikte herhangi bir aksaklık yaşanmadı. Karla mücadele çalışmamızın yanında hafriyat, kül ve çöp toplama çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. Tüm bunları yaparken vatandaşlarımızın memnun olması ve bizlere memnuniyetlerini iletmesi bizim çalışma heyecanımızı daha da artırmıştır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ercan Çimen Gümüşhane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title