Haberler

Karla Mücadele Ekipleri, Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya'da cumartesi gecesi başlayan kar yağışı, şehir merkezinde hayatı olumsuz yönde etkilerken, Battalgazi Belediyesi'ne bağlı ekipler de karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünden oluşan karla mücadele ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı. Battalgazi ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımlarındaki karları temizleyen Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde sağlanmasına katkıda bulundu. Ekiplerin karla mücadele çalışması, Battalgazi Belediyesi'nin sorumluluk alanında bulunan cadde ve sokaklarda aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan nezaretinde 120 kişilik gündüz ve 50 kişilik gece ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi ilçesine bağlı Yamaç, Beydağı, Başharık,Hasan Varol, Paşaköşkü, Çöşnük, Yıldıztepe, Orduzu, Kireçocağı, Karagöz,Hatunsuyu, Alişar, Alacakapı, Krahan, Toptaşı, H.Çiftliği, Çolakoğlu, Yarımcahan, H.Yusuflar, Taştepe,Beylerbaşı,Kernek,Fırat, Venk ile diğer kapalı mahalle yollarının açılması için de, 10 tuzlama ekibi ve 12 de kar kürüme ekibi, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli kontrolünde çalışmalarını gece ve gündüz sürdürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşların günlük hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için belediye olarak çalışmaları etkin ve aralıksız sürdürdüklerini belirtti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Battalgazi Malatya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title