Haberler

Kariyer Günleri İstihdam Etkinliği

Güncelleme:

İŞKUR Kariyer Günleri etkinlikleri Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda 8 Ekim saat 14.00'da gerçekleştirilen açılış programı ile başladı.


Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, KOSGEB ve İŞKUR'un katkılarıyla 8-9-10-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen İstihdam ve Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında Kariyer Günleri İstihdam Etkinliği düzenlendi.

Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, KOSGEB ve İŞKUR'un katkılarıyla gerçekleştirilen Kariyer Günleri'nin açılış toplantısına Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin, Bolu Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, İŞKUR Bolu Şube Müdürü İsmail Yalçın, daire müdürleri, çok sayıda kadın ve genç girişimci katıldı. Açılış programının sürpriz konukları ise Sabancı ailesinin iki ferdi Ali Sabancı ve Kazım Köseoğlu'ydu.

Kazım Köseoğlu ve Ali Sabancı katılımcılara kısa bir sunum gerçekleştirerek iş dünyasında başarılarının adımlarından bahsetti. Özellikle esprili bir anlatımla salondakileri gülme krizine sokan Ali Sabancı, sahibi olduğu

Pegasus Hava Yolları'ndaki çalışma sistemi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İstihdam ve Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında daha sonra ise Kariyer Günleri İstihdam Etkinliği düzenlendi. Kent Meydanı'nda düzenlenen Kariyer Günleri İstihdam Etkinliği'ne Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin, Belediye
Başkan Vekili Hüseyin İka, BTSO Başkanı Türker Ateş, bazı daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen etkinlik kapsamında Kent Meydanı'na stantlar kuruldu ve çeşitli firma ve kuruluşlar burada tanıtım bürolarını oluşturdu.

Vali Vekili Mustafa Kemal Keskin ve beraberindeki heyet burada bulunan stantları gezerek, firmalardan detaylı bilgiler aldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Keskin Hüseyin İka Ali Sabancı Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title