Haberler

Kariyer Gazetesi 7. Yılı Coşku ile Kutlandı

Kariyer Medya Grubu yayınlarından Zonguldak’ta günlük olarak yayın yapan Kariyer Gazetesi’nin 7. Kuruluş yıldönümü Kilise (Yaman) Restoran’da 27 Mayıs Cuma Gecesi coşku ile kutlandı.

Kariyer Medya Grubu yayınlarından Zonguldak'ta günlük olarak yayın yapan Kariyer Gazetesi'nin 7. Kuruluş yıldönümü Kilise (Yaman) Restoran'da 27 Mayıs Cuma Gecesi coşku ile kutlandı.

16 Şubat 2009 tarihinde "HAFTALIK" olarak yayın hayatına başlayan, 2011 tarihinde ise "GÜNLÜK" olarak okurları ile buluşmaya başlayan Kariyer Gazetesi kuruluşunun 7'inci yıldönümü adına Kilise (Yaman ) Restaurant'ta muhteşem bir kutlama gerçekleştirildi.

Kutlama organizasyonuna; CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Zonguldak Belediye Başkan Vekili Gökhan Demir, Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal, Kozlu Belediye Başkan Vekili Fikret Korkmaz, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Yılmaz, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Geceye TBMM Genel Kurulu nedeniyle katılamayan Zonguldak Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar ve Ünal Demirtaş telgraflarıyla Kariyer Gazetesi'nin 7. Yaşını tebrik ettiler.

Solist Yonca-Şantör Ali'nin nefis müzik ziyafetiyle başlayan program Kariyer Gazetesi'nin 7. Yaş pastasının kesilmesiyle devam etti. Kariyer'in 7. Yaş pastası salonda bulunan Milletvekili Şerafettin Turpçu, Belediye Başkanları, İl İlçe Başkanları ve gazeteciler eşliğinde kesildi.

Kariyer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Umut Şekerci günün anlam ve önemini vurguladığı konuşmasında ilk günden bugüne kadar Kariyer Gazetesi'nin yanında olan, destek veren, kutlamaya katılan katılamayan, gecenin hazırlanmasında sponsorluklarıyla destek veren tüm sevenleri ve okurlarına teşekkür etti.

Gecenin ev sahipleri Umut Şekerci ve Çiğdem Şekerci gece boyunca davetlilerle sohbet ederek fotoğraf çektirdiler.

Kilise (Yaman) Restoran'ı hınca hınç dolduran davetliler Firdevs'in 3,5 saat süren sahne performansıyla doyasıya eğlendiler. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fikret Korkmaz Gökhan Demir Zonguldak Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title