Haberler

Karısının Sevgilisini Yol Ortasında Vurdu

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir kişi, nikahlı karısının birlikte yaşadığı adamı tabancayla vurarak ağır yaraladı.

4 YIL ÖNCE NİKAHLI EŞİNİN YANINDAN KAÇTI

Keşan'a bağlı Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, E.S. (29) yaklaşık 4 yıl önce Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde yaşayan nikahlı kocası A.S.'nin (36) yanından kaçarak Keşan'da yaşayan F.Y.(33) ile yaşamaya başladı.

Tüm ısrarlarına rağmen bir türlü A.S.'den boşanmayan E.S., bu sırada F.Y.'den yaklaşık 5 ay önce olan kız çocuğunun nüfus cüzdanındaki 'Baba Adı' hanesine nikahlı olduğu eşi A.S'nin ismini yazdırdı. Bunu duyan A.S., duruma sinirlenerek Keşan'a geldi.

5 EL ATEŞ ETTİ

Yenimescit Mahallesi Kayalıdere Sokak'taki F.Y. ve E.S.'nin yaşadığı eve giden A.S., yolda yürüyerek evlerine giden F.Y. ile E.S.'yi durdurarak önünü kesti. Burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, A.S. belinden çıkardığı 9 mm çapındaki ruhsatsız tabanca ile F.Y.'ye ateş etmeye başladı. 5 el ateş eden A.S., F.Y'yi başından, boynundan ve karın boşluğundan yaraladıktan sonra olay yerinden yaya olarak uzaklaştı. Kanlar içerisinde yere yığılan F.Y., olay yerinde bulunan özel bir araç ile Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

AĞIR YARALANDI

Olaydan sonra kaçan A.S. ise olayda kullandığı tabancayla birlikte Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Girdiği ameliyatın ardından hastanenin 3. Seviye Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan F.Y'nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Durumu haber alarak hastaneye gelen F.Y.'nin yakınları ve olay anında yanında olan E.S. ise sinir krizi geçirdi. Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan F.Y., yapılan müdahalelerin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Edirne Tıp Fakültesi hastanesine sevk edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından, nöbetçi mahkemeye sevk edilen A.S. 'Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs' suçundan tutuklanarak, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA KAVGA ETTİLER

Öte yandan, F.Y.'nin geçen yıl Kurban Bayramı'nda A.S.'yi bıçakla yaraladığı, A.S'nin ise E.S'yi bir süre önce yaşadığı evin yakınlarında darp ettiği belirtildi. Ayrıca A.S.'nin Kurban Bayramı'nın 1. günü E.S.'nin yaşadığı eve gelerek tehditlerde bulunduğu, olayın polise intikal ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Şarköy Keşan 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

mertadam:

Bu adama essek desem essege haksizlik olur. Bu vatandas hala magara devrinin kafasiyla yasiyor Allah islah etsin ama hicccccc ümidim yok

4
58
yanıtYanıtla
gurbetçi vatandaşMobil-ANDROID:

Madem elini silah aldın niye ikisinide vurmadın.

47
3
yanıtYanıtla
nermın:

geri zekalı ya bunlar

10
30
yanıtYanıtla
babacan:

YANI KADININ YAPTIĞI NORMAL OYLEMI nermın hanım. . .

yanıt24
yanıt3
aa:

helal koçum

27
8
yanıtYanıtla
YAVUZ SULTAN SELIM:

Avradin da Evladin da Hayirlisini nasip eyle Allahim

32
0
yanıtYanıtla
..Mobil-IOS:

Hep karisinin sucu

16
4
yanıtYanıtla
hammurabi.:

Şimdi sorarım. erkek şiddet mi uyguladı, yoksa kadın erkeği şiddete mi teşvik etti.

18
1
yanıtYanıtla
RidMobil-IOS:

Arab bunlar

2
17
yanıtYanıtla
tokatlı hasan emmi:

arapla ne alakası var allahın cahilii bİraz sonrada dersin pkk lıdır . saçmalamayın yahu

yanıt17
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title