Haberler

Karısının Bıçakladığı Şahsın Ölümüne İhmal Soruşturması

Güncelleme:

Samsun'da eşi tarafından bıçaklanan ve kaldırıldığı hastaneden taburcu olduktan sonra hayatını kaybeden kocanın ölümüyle ilgili savcılık, soruşturma başlattı.

Samsun'da eşi tarafından bıçaklanan ve kaldırıldığı hastaneden taburcu olduktan sonra hayatını kaybeden kocanın ölümüyle ilgili savcılık, hastanede görevli doktorlar hakkında soruşturma başlattı.

Olay, Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bedriye A. (37), eşi Erdoğan A.'yı (42) aralarında çıkan tartışmada karnından bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan Erdoğan A., tedavisinin ardından taburcu oldu. Gözaltına alınan Bedriye A. ise ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. Hastanede taburcu olduktan sonra enfeksiyon kaptığı ve aynı zamanda bağırsaklarında kanama olduğu ileri sürülen Erdoğan A., fenalaşınca yeniden hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 5 çocuk annesi Bedriye A., polis tarafından yeniden gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşini öldürmek kastı olmadığını söyleyen Bedriye A., eve alkollü gelip kendisini darp edince olayın meydana geldiğini belirtti. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, Erdoğan A.'nın ölümünde ihmal olduğu gerekçesiyle hastanede görevli doktorlar hakkında da soruşturma başlattı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Samsun Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title