Haberler

Karısını Yemek Yapmadığı İçin Öldürdü, Ardından İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'de bir kişi, yemek yapmadığı gerekçesiyle çıktığı ileri sürülen tartışmada karısını tüfekle vurarak öldürdü, ardından intihar etti.

İzmir'in Selçuk ilçesi Çamlık mahallesinde oturan 53 yaşındaki Eşref Nazlı, yemek yapmadığı gerekçesiyle çıkan tartışmada karısı 44 yaşındaki Yıldız Nazlı'yı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.

YEMEK YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKTI

Alınan bilgiye göre, Yıldız ve Eşref Nazlı çifti arasında "yemek yapma" gerekçesiyle tartışma çıktı. Çiftin evde bulunan oğulları Sabri Nazlı'nın engellemeye çalışmasına rağmen Eşref Nazlı, av tüfeğiyle karısına ateş açtı. Karısının vuran Nazlı, daha sonra tüfekle kendini vurarak intihar etti.

CESETLERİ ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

Olay yerinde yaşamlarını yitiren çiftin cesetleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

OĞLU, OLAYI ANLATTI

Gazetecilere açıklama yapan çiftin çocukları Sabri Nazlı, babası ile bir süre önce çalışmaya başlayan annesi arasında yemek yapmama nedeniyle tartışma çıktığını belirtti. Annesinin boşanmak istediğini söylemesi üzerine tartışmanın şiddetlendiğini kaydeden Nazlı, olayı şöyle anlattı: "Babam da boşanalım yanıtını verdi. Annemin buna tepkisine babam çok sinirlendi ve eline tüfeği alarak annemi öldüreceğini söyledi. Babamın korkutmak amacıyla tüfeği eline aldığını sandım. Ayırmaya çalıştım ama olmadı. Üç el ateş etti, annem vuruldu. Annemle ilgilenirken bir el daha silah sesi duydum, baktığımda babamın kendisini vurduğunu gördüm."

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (51)

ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATMAYA DEVLETİN GÜCÜ YETMEZmobilWeb@haberler.com:

Bu izmirliler surekli huzursuz. Neden mi. Cunku Yunan askerleri izmire cikarma yaptiklarinda dusmanla savasmadilar. Izmir caddelerinde mars yapan yunan askerlerine alkis tuttular. Korkak izmirliler o yuzden Turk olamaz.

9
11
yanıtYanıtla
seLma:

önüne gelen kadın boşanmak istiyor ya anlamadım vallahi kanunlarımızda boşlukmu var acaba

12
6
yanıtYanıtla
emreeeMobil-ANDROID:

bıyıklara bak ülkücü ne olacaktı özgecanin katilide ayniydi medeniyetsiz faşistler

4
11
yanıtYanıtla
ince memedMobil-ANDROID:

hanım bana kendi yemeğini kendin yap dedi.ben de internetten tariflere bakıp yapıyorum çok da güzel oluyor.öldürüp,intihar edip de ne yapacan zaten bi kere ölmüşüm.

14
1
yanıtYanıtla
ANKARALImobilWeb@haberler.com:

NE OLDU OLDURUNCE YEDINMI YEMEGI

10
4
yanıtYanıtla
zıkkım yeMobil-ANDROID:

Zıkkımın kökünü ye kadınlar sizin hizmetçınizmi kalkda bir günde sen hazırla pislik

10
2
yanıtYanıtla
AkıncıBeyimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin gerçeği sadece Allah bilir.Ama bu sözde olayı açıklar gibi “Bir süre önce çalışmaya başlayan annesi“ kadında ekonomik özgürlük başladımı hemen boşanalım vs vs.kadın çalışsada çalışmasada annedir eştir ince nokta aşılmayacak.Aile bütcesine katkı için çalışsın ama aldığı para anne eş olduğunu unutturup yok ekonomik özgürlüğüm var yok kendi ayaklarımın üstünde duruyorum diyecek ailenin anne eş olma görevlerinin önüne geçecekse çalışma ablacığım evinde otur.Anlamadan okuyanlar saçma yorum ve cevap vermesin gözünüzle okuyun beyninizle algılayın.....

4
7
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

evin durumuna bakılırsa yoksul gibi görünüyorlar belki koca çalışmıyordu yada yetmiyordu kadında katkı olsun diye çalışmaya başlamıştır e yemeği yapamadıysa dünyanın sonu değilki bence eskilere dayanan tahamülsüzlük varmış evliliklerinde

9
1
yanıtYanıtla
Bakış açısıMobil-ANDROID:

inanın kadınlar erkeklerden daha cins olabiliyor.

5
5
yanıtYanıtla
akınmobilWeb@haberler.com:

Aklı olan erkek evlenmeden evlilik sözleşmesi yapsın.boşanırsa kadına ölene kadar nafaka ödemesin .malının yarısına ortak etmesin

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title