Haberler

Karısını Kalçasından Bıçakladı

Güncelleme:

İzmir'de 12 yıllık eşini evde bulamayınca sinirlenen adam karısını kalçasından 8 bıçak darbesiyle yaraladı.

İzmir'in Bornova İlçesi'de, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle önceden de evden uzaklaştırma cezası aldığı belirtilen 39 yaşındaki K.K., tartıştığı 12 yıllık eşi 28 yaşındaki M.K.'yi kalçasından 8 bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı.

3 çocuk annesi M.K., annesine bıraktığı 3 yaşındaki kızını almak için annesinin evine gitmişti bu sırada eve gelen ayakkabı tamircisi K.K., eşi M.K.'yi evde göremeyince bir anda deliye döndü. Evden çıkan adam karısını aramaya başladı.

Kayınpederi A.Z.'nin evine giden K.K., eşini orada bulunca, karısıyla kayınpederinin evinin önünde tartışmaya başladı. Deliye dönen adam burada ilk önce kadına bir tokat attı. Atılan tokatın üzerine daha da alevlenen tartışma sonucunda sinirlenen K.K. belindeki bıçağı çekti ve karısını kalçasından defalarca bıçakladı.

Kalçasının 8 yerinden bıçaklanan M.K. kanlar içinde yere düşerken, K.K. de koşarak olay yerinden uzaklaştı. Kızının çığlıklarını duyan M.K.'nin annesi dışarıya fırladı ama olay çoktan bitmiş kızı kanlar içinde kalmıştı.

M.K. otomobille Bornova Trafik Hastanesi'ne kaldırılırken, durum polise bildirildi. Hastanede tedaviye alınan M.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, kendisini yaralayan K.K.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title