Haberler

Karısını Bıçaklayan Şüpheliye Polis Operasyonu

Güncelleme:

Merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde Mustafa Kemal Varol, 3 çocuğunun annesi Nur Varol ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Varol, tartışma sırasında karısını elindeki bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Komşuları tarafından otomobille özel bir hastaneye kaldırılan Nur Varol, müdahalenin ardından ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ardından elindeki pompalı tüfekle kendisini eve kilitleyen Mustafa Kemal Varol, yakınlarının ve komşularının ikna çabalarına rağmen kapıyı açmayınca durum polis ekiplerine bildirildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi ikna etmeye çalışırken içeriden bir el silah sesi gelmesi üzerine mahalleye çok sayıda özel harekat polisi ve ambulans sevk edildi.

Operasyon için hazırlık yapan ve çelik yeleklerini giyen ekipler, çevredeki evlerin damlarında ve sokak girişlerinde önlem aldı. Bazı vatandaşlar da evlerinin balkonunda kahve içerek operasyonu izledi.

Zırhlı araçlarla olay yerine gelen özel harekat polisi, 4 katlı evin 3'üncü katında bulunan şüphelinin yapılan son ikazlara cevap vermemesi üzerine çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı.

Ekipler, Mustafa Kemal Varol'u pompalı tüfekle gözaltına aldı. Şüpheli ifadesinin alınması için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Varol Çukurova Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title