Haberler

    Karim Benzema: "Islıklanmak Benim İçin Problem Değil, Ben İşime Bakarım"

    Real Madrid'in başarılı forvet oyuncusu Karim Benzema, taraftarların oyunculara olan tepkisi hakkında açıklamalar yaptı.

    Real Madrid'de taraftarlar ile oyuncuların arası gittikçe açılıyor. Henüz sezon başı olmasına rağmen özellikle Atletico yenilgisiyle birlikte taraftarlar Real Madridli oyuncuları protesto etti.

    Başta Iker Casillas olmak üzere taraftarın ıslıklarıyla karşı karşıya kalan Real Madridli oyunculardan Karim Benzema dikkat çekici açıklamalar yaptı:

    Geçen sezon ıslıkların odak noktası bendim. Bu sezon Casilllas bundan nasibini alıyor. Bu takımda oynamış bütün efsane oyuncular bu tepkiyle karşılaştı. Ronaldo, Zidane... Zamanında hepsi bu ıslıklara maruz kaldı. Bu benim için bir sorun değil. Ben kendi işime bakarım ve bu doğrultuda çalışmalarımı dah da sıklaştırırım. Üst düzey bir takımda forma giyiyorum. Normal olarak beklentiler fazla oluyor. Bu yüzden sadece oyunuma konsantre olmam lazım. Dünyanın en büyük kulübünde oynuyorum. ve her maçta gol atmam gerekiyor. Bu böyle işliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Karim Benzema Iker Casillas Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title