Haberler

Karikatürlü Ev'de "Buluşma" Sergisi

Tepebaşı Belediyesi Karikatürlü Ev’de, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Ersen Yeniceli’nin eşi Fatma Yıldız Yeniceli ve kızı Nijer Yeniceli bir sergi düzenledi.

Tepebaşı Belediyesi Karikatürlü Ev'de, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Ersen Yeniceli'nin eşi Fatma Yıldız Yeniceli ve kızı Nijer Yeniceli bir sergi düzenledi.

7-13 Mart tarihleri arasında Karikatürlü Ev'de vatandaşlarla buluşacak olan "Buluşma" adlı serginin açışını Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve meclis üyeleri gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Başkan Ataç, "Yeniceli ailesinin bu güzel sergisine katılmaktan dolayı çok mutluyum. Yenicelilerin çocukları benim muayenehanemde büyüdüler. Ersen'le 1970'te askeri hastanede tanıştık. O günden bu yana aramızda hiçbir tartışmamız olmadı, hiçbir kötü söz geçmedi. Sanat çok önemli. İşte bakın bu kadar insanı bir araya getiriyor" şeklinde konuşarak Yeniceli ailesine başarılar diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise "Yeniceli ailesinin zarafetine şahit olmaktan, açtıkları bu sergiye davet edilmemden dolayı çok mutluyum. Bir şeyden bahsetmek istiyorum. Huzur evi ziyaretimde bir teyzenin elini öptüm. Yatağında başucunda Ahmet Ataç'ın fotoğrafı vardı. Bana, o oğlum da ziyaretime gelmişti çok selam söyle, dedi. Ben, Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç'ı çalışmalarından dolayı, bıraktığı olumlu ve sıcak izlerden dolayı tebrik ediyorum. Bu sevinci paylaşıyorum. Burada böyle bir sevginin oluşturulmasının mutluluğunu sizlerle paylaşmak gerçekten güzel" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Yıldız Tepebaşı Nijer Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title