Haberler

Karikatürler Güldünya Şarkıları Ile Ses Buldu

Güncelleme:

İzmir Üniversitesi tarafından düzenlenen "Çizgi ile Kadınlar" sergisinde Özel Çocuklar Korosu Güldünya şarkıları ile karikatürlere ses verdi.

İzmir Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÇUAM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Çizgi ile Kadınlar" sergisinde Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Özel Çocuklar Korosu, Güldünya şarkıları ile karikatürlere ses oldu.

İzmir Üniversitesi Necdet Doğanata Sanat Galerisi'nde düzenlenen sergiye Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Merdan Hekimoğlu, KÇUAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazife Aydınoğlu, illistüratörler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kadın İllüstratörlerden Karma İllüstrasyon sergisinde Hande Dilek Akçam, Saadet Ceylan, Emel Kehri, Hülya Ceylan, Gözde Bitir, Serap Deliorman, Buket Toprakoğlu, Nuran Özekçin, Füsun İyicil ve Sibel Demirtaş'ın eserleri sergilenirken Menekşe Çam'ın kişisel karikatür sergisi ve İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu'nun "Kadın olmak komik mi?" isimli kişisel sergisi de sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Açılış öncesi, Dernek Başkanı Gürkan Girgin ve Başkan Yardımcısı Yasemen Girgin eşliğinde sahne alanSeferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Özel Çocuklar Korosu konserinde seslendirilen Güldünya şarkıları duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. İllüstratör-Tasarımcı Hande Dilek Çam'ın Resim Dünyasında Kadın Olmak başlıklı söyleşisi ile devam eden etkinlikte katılımcılara teşekkür belgelerini Rektör Prof. Dr. Erciyeş takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Üniversitesi Seferihisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title