Haberler

Karikatür Yarışması Sergisi Adana 75. Yıl Sanat Galerisi'nde

Güncelleme:

32. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nın ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürleri,
her yıl olduğu gibi bu yıl da Adana'nın 94. Kurtuluş Yıldönümü sebebiyle Adana 75. Yıl Sanat Galerisi'nde sergilenecek.

Dünya tarihine ışık tutan karikatürleri ve karikatürlere hayat verenleri ödüllendiren Aydın Doğan Vakfı'nın 32 yıldır düzenlediği Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması, bu yıl 66 ülkeden 787 sanatçı ve 2.289 karikatüre ev sahipliği yaptı.

32. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ödül alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler, önce Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir sergiyle sanat severlerin ziyaretine açıldı. Sergi, şimdi de Adana 75. Yıl Sanat Galerisi'nde Adanalı sanatseverlerle buluşmak üzere gün sayıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Adana'nın Kurtuluş Yıldönümü nedeniyle kente gelen 32. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi, 5 Ocak Salı günü saat 15.00'te Adana 75. Yıl Sanat Galerisi'nde açılacak. Sergi, 20 Ocak tarihine kadar gezilebilecek.

Sergide, yarışmanın bu yılki birincisi Agim Sulaj (Arnavutluk), ikincisi Mohsen Nouri Najafi (İran) ve üçüncüsü Jalal Pirmarzabad'ın (İran) eserlerinin yanı sıra Başarı Ödülü alan ve sergilenmeye değer görülen karikatürler de yer alacak.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Doğan İran Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title