Haberler

Karı Koca Aynı Gün Bel Fıtığı ve Bel Kayması Ameliyatı Oldu

Dünyam Hastanesi'nde tedavi gören Mehmet ve Safiye Salvan çifti, bel fıtığı ve bel kayması rahatsızlığı nedeniyle aynı gün ameliyat oldu.

Dünyam Hastanesi'nde, Beyin-Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgen Aydıncak'a muayene olan Mehmet Salvan'a (75) bel fıtığı teşhisi koyarken, eşi Safiye Salvan'a da (81) bel kayması teşhisi koydu. Aynı gün ameliyata alınan Mehmet ve Safiye çifti sağlıklarına kavuştu.

Ameliyat sonrası konuşan Beyin-Omurilik ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgen Aydıncak, "Safiye Hanım ve Mehmet Bey bel fıtığı ve bel kayması şikayetiyle hastanemize başvurdu. Kendileriyle konuştuk. Mehmet amcanın işlemi biraz daha basitti. Yaklaşık 20-25 dakika süren ameliyatını gerçekleştirdik. Dün yürüttük. Normal şartlarda bugün Mehmet amcayı taburcu edecektik ama eşi de ameliyat olduğu için ona refakatçilik edecek. Safiye Hanım'ın da da bel kayması şikayeti vardı; ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Bel kaymasını ortadan kaldırdık. Safiye Hanım'ın sağlık durumu gayet iyi. Kendisini yarın taburcu edeceğiz. 10 gün sonra normal yaşantılarına dönmüş olacaklar" ifadelerini kullandı.

Sağlıklarına kavuşan Mehmet ve Safiye çifti de, kendilerini iyi hissettiklerini belirterek hastane personeline teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bel Fıtığı Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title