Haberler

Kargoyla Esrar, Çorapla Kokain Taşıdılar (1)

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir kargo firması aracılığıyla uyuşturucu gönderildiği bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri, düzenledikleri operasyonda 29 kilo 300 gram esrar ele geçirdi.

CANKUT TAŞDAN - Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir kargo firması aracılığıyla uyuşturucu gönderildiği bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri, düzenledikleri operasyonda 29 kilo 300 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili olarak İzmir'de gözaltına alınan bir kişi sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheli aranıyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 Mart'ta bir firma adına kargo şirketi aracılığıyla Mardin'den İzmir'e uyuşturucu madde gönderildiğini tespit etti.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde durdurulan kargo aracında yapılan aramada, 29 kilo 360 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren ekipler, kargonun alıcısı olduğu tespit edilen İsmail T'yi İzmir'de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilen İsmail T. tutuklandı. Kargoyu Mardin'den gönderen kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

Çorap içersinde kokain bulundu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerince, 11 Mart'ta 5 ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonda da polis kamerasına ilginç görüntüler takıldı.

Görüntülerde, operasyon düzenlenen şüphelilere ait ev ve araçlarda, narkotik köpekleri eşliğinde aramalar yapılıyor. Yatak ve kanepelerin ardına gizlenmiş çok sayıda ve değişik tipte uyuşturucu madde bulunan operasyon kapsamında, polisin durdurup arama yaptığı bir aracın bagaj kısmına çoraplar içine gizlenmiş kokain ele geçirildi.

Polis köpeği ile yapılan aramada otomobilin bagaj kısmında bir kapağın ardına çoraplar içine gizlenmiş kokain, polis ekiplerini de şaşırttı.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Etimesgut Mardin İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title