Haberler

Ağrı'da Kaçak Eşya operasyonu: Çok sayıda Malzeme Ele Geçirildi

Güncelleme:

Ağrı'da bir kargo firmasına ait araçta çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi. İlgili firmaya ait yetkililer ile 11 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

"ÇOK SAYIDA KAÇAK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ"

Ağrı'nın Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği personellerince bir kargo firmasına ait araçta yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi.

"4 BİN PAKET SİGARA, 72 KG NARGİLE TÜTÜNÜ, 699 ADET CEP TELEFONU VE ÇOK SAYIDA AKSESUAR ELE GEÇİRİLDİ"

Alınan bilgiye göre; Doğubayazıt Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince batı illerine gitmek üzere gümrük kaçağı suç eşyalarının bulunduğuna yönelik istihbarı bilgilerin elde edilmesi üzerine kargo firmasına ait araçta yapılan arama neticesinde, 4 bin 700 paket sigara, diyaliz makinesi içerisine gizlenmiş 72 kilogram nargile tütünü, 699 adet cep telefonu, 525 adet cep telefonu bataryası, 59 adet şarj aleti başlığı, 85 adet telefon kulaklığı, 30 adet USB kablo ve 25 adet şarj aleti ele geçirildi

"11 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILDI"

Olay kapsamında 11 şüpheli şahıs ve ilgili firmaya ait yetkililer hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerekli yasal işlemlere başlandığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ağrı 3.Sayfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title