Haberler

Kargıpınarı Belediyesi'nden Diş Sağlığı Projesi

Mersin'in Erdemli İlçesine bağlı Kargıpınarı Belediyesi tarafından başlatılan ağız ve diş sağlığı projesi kapsamında, ilköğretim okulu öğrencilerine 4 bin 500 adet kendinden macunlu diş fırçası dağıtıldı.

Sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için başlattıkları ağız ve diş sağlığı projesinin bu yıl ilk defa düzenlendiğini belirten Kargıpınarı Belediye Başkanı Kerim Şahin, projenin beldede bulunan ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın sağlığı bizleri yakından ilgilendiriyor. Projemiz kapsamında beldemizde bulunan özellikle ilköğretim okullarının ana sınıfları ve birinci sınıf öğrencilerine kendinden macunlu 4 bin 500 diş fırçası dağıttık" dedi.

Amaçlarının geleceğin teminatı olan çocukların sağlıklı olarak yetişmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Şahin, öğrencilere bilgilendirici slayt gösterilerinin yanında öğretmenleri tarafından dişlerin fırçalanması konusunda bilgiler verildiğini de kaydetti.

(Oİ-AB-Y) 20.05.2008 12:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title