Haberler

Kargı'da Polis Haftası Kutlamaları

Çorum'un Kargı ilçesinde Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'nda düzenlenen kutlama programına İlçe Kaymakamı Ali Erdoğan, Belediye Başkanı Zeki Şen, Garnizon Komutanı J.Üst.Teğ. Süleyman Erden, Cumhuriyet Savcıları Engin Kapsal ve Alptekin Yıldırım, Kargı İlçe Emniyet Amiri Bünyamin Dede, kurum müdürleri, polisler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başpolis Hasan Poyraz, "Türk Polis Teşkilatının dün olduğu gibi bugünde dünyada ortaya çıkan sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmelere ayak uydurarak sürekli kendisini yenilemiş ve yenilemeye devam edecektir. Bilindiği gibi Atatürk ilke ve inkılapları ışığında dayanağını Anayasa ve Cumhuriyet kanunlarından alan Türk Polis Teşkilatının suç ve suçlularla mücadelesinin en büyük güç kaynağı halkımızın güven ve desteğidir. Çünkü günümüzde polisin başarısı halkımızla geliştirilen ilişkiler ve onlardan alınan desteğe bağlı bir hal almıştır. Bu bağlamda her zaman büyük fedakarlıklarla teşkilatımıza gece gündüz hizmet veren ve vermeye devam edecek olan bütün meslektaşlarımıza ve emeklilerimize aileleri ile birlikte sağlık mutluluk ve başarılar diliyoruz" dedi.

Törenin ardından İlçe Emniyet Amiri Bünyamin Dede tarafından hizmet binasında kutlamalar kabul edildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Polis Haftası Çorum Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title